Verhuur van bedrijfsruimtes
Te huur op bedrijventerrein Berkelse Poort in Berkel en Rodenrijs

Op bedrijventerrein Berkelse Poort in Berkel en Rodenrijs heeft Ton Hermes Vastgoed BV een aantal bedrijfspanden in de verhuur. Deze zijn allemaal gevestigd in het gebouw 'Birds Buildings'. Momenteel zijn alle panden verhuurd. Per februari 2024 is nummer 51 beschikbaar.

Verhuur via de makelaar

Wanneer er een bedrijfsruimte vrijkomt, wordt Hopman & Schreuder bedrijfshuisvesting BV ingeschakeld. Zij verzorgen het verhuurtraject en stellen de huurovereenkomsten op. Voor nadere informatie neemt u contact op met Mark Klijnsmit.

Ontwikkeling van bedrijfsmatig vastgoed

in Lansingerland en omgeving

Momenteel heeft Ton hermes Vastgoed BV in de verhuur:

Berkelse Poort 47
Verhuurd

Hoogwaardige kantoorruimte van 91 m² (BVO) op de  begane grond met twee parkeerplaatsen in een bedrijfsverzamelgebouw met liftinstallatie en een meer dan representatieve uitstraling nabij het centrum van Berkel en Rodenrijs. Deze kantoorruimte is onder andere voorzien van vloerbedekking, airconditioning en binnen zonwering.

Berkelse Poort 49
Verhuurd

Hoogwaardige kantoorruimte van 193 m² (BVO) op de eerste verdieping met vier parkeerplaatsen in een bedrijfsverzamelgebouw met liftinstallatie en een meer dan representatieve uitstraling nabij het centrum van Berkel en Rodenrijs. Deze kantoorruimte is te koppelen met Berkelse Poort 51 en is onder andere voorzien van vloerbedekking, airconditioning en binnen zonwering.

Berkelse Poort 51
Verhuurd

Hoogwaardige kantoorruimte van 99 m² (BVO) op de eerste verdieping met twee parkeerplaatsen in een bedrijfsverzamelgebouw met liftinstallatie en een meer dan representatieve uitstraling nabij het centrum van Berkel en Rodenrijs. Deze kantoorruimte is onder andere voorzien van vloerbedekking, airconditioning en binnen zonwering.

Berkelse Poort 51 is per februari 2024 beschikbaar. Bekijk deze kantoorruimte op Funda. Of neem contact op met Hopman & Schreuder Bedrijfshuisvesting voor meer informatie.

Berkelse Poort 53
Verhuurd

Hoogwaardige kantoorruimte van 193 m² (BVO) op de tweede verdieping (top verdieping) met vier parkeerplaatsen in een bedrijfsverzamelgebouw met liftinstallatie en een meer dan representatieve uitstraling nabij het centrum van Berkel en Rodenrijs. Deze kantoorruimte is te koppelen met Berkelse Poort 55 en is onder andere voorzien van vloerbedekking, airconditioning en binnen zonwering.

Berkelse Poort 55
Verhuurd

Hoogwaardige kantoorruimte van 99 m² (BVO) op de tweede verdieping (top verdieping) met twee parkeerplaatsen in een bedrijfsverzamelgebouw met liftinstallatie en een meer dan representatieve uitstraling nabij het centrum van Berkel en Rodenrijs. Deze kantoorruimte is onder andere voorzien van vloerbedekking, airconditioning en binnen zonwering.