Project­ontwikkeling

Van bedrijfs­verzamel­gebouwen tot een compleet bedrijven­terrein!

Sinds zijn afstuderen aan de TU Delft Faculteit Bouwkunde in 1985 is Ton actief geweest in diverse verant­woordelijke functies bij Aannemings­bedrijf Hermes & Roepman BV. Hier realiseerde hij reeds diverse bouw­projecten. Sinds 2002 heeft hij als zelfstandig ondernemer verschillende projecten gerealiseerd, met name op het bedrijven­terrein Berkelse Poort in Berkel en Rodenrijs. 

Innovatief, duurzaam, realistisch en rendabel

Zowel zelfstandig als samen met partners heeft Ton Hermes een aantal kavels op bedrijventerrein Berkelse Poort ontwikkeld. Van het uitdenken van de plannen, tot het regelen van de bouw en de verkoop of verhuur van de bedrijfsruimtes. De projecten van Ton Hermes zijn gericht op innovatie en duurzaamheid, maar zijn ook realistisch en rendabel. Naast zijn eigen projecten heeft Ton Hermes verschillende ondernemers geadviseerd bij het uitwerken van hun bouwplannen op bedrijventerrein Berkelse Poort.

Ontwikkeling van bedrijfsmatig vastgoed

in Lansingerland en omgeving

Ontwikkelde projecten:

Berkelse Poort luchtfoto4 1500x630
Bedrijventerrein Berkelse Poort
2003 - 2019

Bedrijventerrein Berkelse Poort is een hoogwaardig kwaliteitspark nabij het centrum van Berkel en Rodenrijs. Bij de ontwikkeling is veel aandacht besteed aan groen en water. Op het bedrijventerrein zijn meerdere verzamelcomplexen gerealiseerd met een diversiteit aan bedrijven, ook grote bedrijven zoals Karwei, Stigter, TankEasy, MyLife Health Center, Welkoop en Brandweer Kazerne Berkelse Poort.

BUBP parkzijde 1920x864
BUBP
Opgeleverd in 2018

Samen met Hermes Project heeft Ton Hermes Vastgoed BUBP (BedrijfsUnits Berkelse Poort) gerealiseerd, een bedrijfsverzamelgebouw met 18 stijlvolle bedrijfsunits van 44m² tot 180m². De bedrijfsunits worden door de gevestigde bedrijven gebruikt als showroom, kantoor, werkplaats, magazijn of een combinatie hiervan.

BUBP2
BUBP2
Opgeleverd in 2020

Ton Hermes Vastgoed BV en Hermes Project realiseerden BUBP2 (BedrijfsUnits Berkelse Poort 2) op de kavel naast automobielbedrijf Cas Lamens en Karwei. BUBP2 bestaat uit 53 garageboxen en 15 bedrijfsunits.

Bedrijvencomplex Birds Buildings
Opgeleverd in 2009

Het bedrijvencomplex Birds Buildings op bedrijventerrein Berkelse Poort in Berkel en Rodenrijs is ontwikkeld door Ton Hermes Vastgoed BV. Het gebouw heeft drie etages met kantoren en een showroom. Ton Hermes verzorgt sinds de oplevering de verhuur van nummers 47, 49, 51, 53 en 55. 

C6 Verzamelproject 960x640
C6 verzamelproject
Opgeleverd in 2006

C6 verzamelproject is het eerste bedrijfsverzamelgebouw dat gerealiseerd is op bedrijventerrein Berkelse Poort. Het ligt aan de rand van het bedrijventerrein tegen de woonwijk aan, welke er toen nog niet was. Er is een verscheidenheid aan bedrijven te vinden, zoals onder andere Middin, Van Schaik C.S. Advocaten, HIJMOS, Flexim Instruments Benelux B.V..